Nově spuštěná stanice Radiožurnál Sport

15.05.2019 10:57

10.05.2019 15:39

Stanice Český rozhlas Radiožurnál připravila na květen unikátní samostatné rozhlasové sportovní vysílání s názvem Radiožurnál Sport, které odstartuje společně s mistrovstvím světa v hokeji 10. května. Sportovní rádio mohou posluchači naladit přes DAB vysílač, v aplikaci iRadio, na webu Radiožurnálu a serveru iROZHLAS.cz. Na posluchače tak čeká čtyřicet přímých přenosů ze začínajícího MS v ledním hokeji, dva sportovní rozhovory denně nebo stovky reportáží. Radiožurnál je mediálním partnerem České unie sportu.

Vysílání sportovního rádia Radiožurnál Sport mohou podpořit také zástupci sportovních klubů. Banner tohoto rádia viz. níže si můžete vložit také na web sportovního klubu nebo jednoty.  

Pro ty, kteří se rozhodnou o zahájení vysílání specializovaného sportovního rádia aktivně informovat svoje členy uvádíme postup: 

1. Vyberte si z obrázků pod tímto textem a vložte ho na svou stránku

2. K obrázku přidejte odkaz: https://www.irozhlas.cz/sport/ms-hokej/2019

Odkaz https://www.irozhlas.cz/sport/ms-hokej/2019 používejte kdykoliv budete chtít linkovat na náš zpravodajský servis k MS v hokeji nebo zmínit stanici Radiožurnál Sport.

Odkazovat můžete také na náš přehrávač. Přehrávač sportovní stanice je na této stránce: https://prehravac.rozhlas.cz/radiozurnal-sport


Vložte si na svůj web přehrávač stanice Radiožurnál Sport pomocí HTML kódu:

Světlá varianta přehrávače:

<iframe src="https://prehravac.rozhlas.cz/radiozurnal-sport/embedded" scrolling="no"

style="border:none;height:160px;width:100%;overflow:hidden"></iframe>

Tmavá varianta přehrávače:

<iframe src="https://prehravac.rozhlas.cz/radiozurnal-sport/embedded/dark" scrolling="no"

style="border:none;height:160px;width:100%;overflow:hidden"></iframe>

V případě kladné divácké odezvy na květnové vysílání zvažuje Český rozhlas zřízení stabilního samostatného sportovního kanálu ve svém vysílání, podobně jako vysílá ČT Sport v České televizi.


Více zde: